IMG_20170401_220558_174

Pacific Crest Trail: Tankar på resan 

20170405_072234

Pacific Crest Trail: Dag 1 Campo till Hauser Creek...

7 april, 2017 Kommentarer (2) Featured, Frukost, Lunch, Middag, Pacific Crest Trail, Snacks, Vandring, Vandringsmat

Pacific Crest Trail: Mat

IMG_20170404_190828_105

Äntligen har jag fått packa och planera mina matpaket. Det har känts olustigt att inte vet vad jag kommer äta längs leden. Men nu har jag packat ihop mat för 15 dagar framåt och skickat ut två paket. Jag börjar med att bära mat för 4 dagar. Jag beräknar att vara framme i Mount Laguna efter 3 dagar, men så har jag alltid en extra dag mat för säkerhets skull. I Mount Laguna väntar förhoppningsvis ett paket med mat för 5 dagar och i Warner Springs ett paket med mat för 6 dagar. När jag kommer till Idyllwild gör jag en plan för tiden framåt. Jag har provianterat på Whole Foods, REI, VONS och en hälsokostbutik.

Frukost

Lyckades hitta kokosmjölkspulver på Whole Foods så kunde till min lycka göra min chokladgröt. Så har förpackat 15 stycken chokladgröt. 

Lunch

Ska testa att äta snacks fram till middag istället för en måltid. Så lunch/snacks består av Clif Bars, diverse andra bars som jag vill testa, iChoc apelsinchoklad, macademianötter, salta mandlar, valnötter, lakritschoklad, torkad mango och kakor.

Middag

På REI har jag köpt diverse olika frystorkade rätter. Chana Masala, Pasta Marinara, Lentils and Rice with indian Spice, Cuban beans and rice och torkad hummus. Jag har kompletterat med tortillabröd och kokosmjölkspulver. Nästan allting har packats om i mindre påsar och märkts upp. På VONS hittade jag en Knorr side, Spanish rice.

Det är lite av ett experiment för jag vet inte hur långt jag kommer gå per dag, hur hungrig jag kommer vara eller vilka rätter jag kommer vara sugen på. Men det känns som en bra start.

2 Responses to Pacific Crest Trail: Mat

  1. Jonas skriver:

    Ser ut som att Sverige ligger långt efter när det gäller frystorkat. Verkar finnas massort av olika veganrätter.

  2. Astrid Nilsson skriver:

    Det finns engångförpackningar av jordnötssmör och ev. annan nöt, som kan vara bra att ha som godis då energin tryter. Hoppas allt går bra. Mvh Astrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *