20170411_061037~01-2

Pacific Crest Trail: Dag 7-9 mile 59.71-77 Scissors Crossing 

20170424_090116

Pacific Crest Trail: Dag 20 mile 235

15 april, 2017 Kommentarer (0) Featured, Pacific Crest Trail, Vandring

Pacific Crest Trail: Dag 10 mile 77-91

20170414_101104

Vilken fantastisk vandringsdag! Efter en vilodag med poolhäng och massa mat var både jag och Marijo utvilade. Vi liftade från campingen runt 8.30 tillbaka till leden. Sen började vandringen som vi oroat oss lite för. Uppför i många timmar med en tung ryggsäck med mycket vatten. Men vi nästan flög upp för berget och hade plötsligt gått 14 miles (22.5km) utan problem. Jag fick två nya skavsår och axlarna protesterade en del, men vi var på så bra humör så det spelade ingen roll. 

Jag och Marijo har blivit kallade giggles för att vi alltid skrattar. Och det stämmer, jag har aldrig skrattat så här mycket i mitt liv förut. Enkelheten i kombination med utmaningarna gör att man snabbt kommer nära varandra här. Vi pratar om sånt som jag aldrig skulle prata om hemma. Vi tar hand om varandra, delar med oss av vår utrustning, plåstrar om varandras skavsår, skrattar åt när det är jobbigt och när allt bara är sådär himla fantastiskt. Tänk att jag får göra detta i flera månader till!

Idag gick vi igenom ett surrealistiskt ökenlandskap med massvis med blommor och flummiga ökenväxter. Så himla vackert. Stigen slingrade sig upp för bergen med vacker utsikt.

Nu tältar vi på en platå med oändlig utsikt. Och återigen förundras jag över att jag är just här just nu. Wow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *