20170407_061536

Pacific Crest Trail: Dag 3 Boalder Oaks Playground till...

20170409_104008~01

Pacific Crest Trail: Dag 5 Mount Laguna till mile...

13 april, 2017 Kommentarer (0) Featured, Pacific Crest Trail, Vandring

Pacific Crest Trail: Dag 4 Mount Laguna

20170408_102730~01

Efter en kall, stormig natt begav vi oss i regnet till restaurangen och åt frukost. Sen gick vi och hämtade ut våra matpaket på postkontoret och köpte lite smått och gott i friluftsbutiken. 

Efteråt satte vi oss utanför en stund och då kom det fram trail angels till mig och bjöd in oss till en cookout och erbjöd oss en varm dusch. Vi tackade genast ja och de körde oss till deras hus. Väl där slog vi oss ner framför brasan och sen duschade vi en efter en. Kände oss som helt nya människor efteråt! Vi fick snacks och te framför brasan. Sen erbjöd de oss att tvätta våra kläder. De körde oss till campingen så vi kunde hämta våra kläder och hämtade upp oss igen. Sen tvättade, torkade och vek de vår tvätt. Vi fick bbq till middag och de fixade veganskt till mig. Så himla fantastiskt! Det var flera familjer i stugan som är med i Twelve Tribes och det var verkligen trail magic när vi behövde det som mest. Innan vi skulle gå sjöng de alla en sång för oss och sen skjutsade de åter oss till campingen. De räddade oss undan en kall regnig dag i våra tält.

Tillbaka på campingen insåg vi att det skulle bli en riktigt kall natt. Det blev -3 grader och min sovsäck frös till is. Brrr. En tjej sov inne på toaletten och morgonen efter lagade vi vår frukost inne på toan för att inte frysa ihjäl. Förstår vart ordet hiker trash kommer ifrån hehe. Inte konstigt det var så kallt dock, vi vår uppe på 2000m.

Avstånd: 0
Skavsår: 1 på höger häl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *